کشت و پرورش نخیلات در دشت جیرفت از نظر توجیه فنی و اقتصادی بر اساس مطالعات انجام شده در اولویت دوم باغی قراردارد و به همین دلیل توسعه ی آن در شرکت در اراضی بسیار سبک و یا نسبتا شور و بصورت محدود انجام شده است.
در سال های 1376 و 1377 پروژه ای با هدف کشت 280 هکتار باغ خرما و از رقم "کلوته" به مرحله ی اجرا درآمد که اینک در زمره ی بهترین باغ های خرمای منطقه محسوب می گردد.
در سال 1395 نیز 15 هکتار باغ خرما، با استفاده از رقم کشت بافت زاهدی احداث شده است. در حال حاضر شرکت جمعاَ حدود 161 هکتار نخلستان دارد که 78 درصد آن رقم کلوته و مابقی از ارقام زاهدی، مضافتی و مرداسنگ می باشند و همه ی این باغ ها مجهز به سیستم آبیاری قطره ای هستند.
در چند سال اخیر با رسیدن سن باغ های خرما به مرحله ی تولید اقتصادی، توجه به این فعالیت تولیدی بیشتر از قبل شده و بخش عمده ای از عملیات داشت بصورت مکانیزه و پس از برداشت در داخل سالن تنظیف و بسته بندی انجام می شود و قسمت اعظم محصول بسته بندی شده به کشور افغانستان و برخی کشورهای آسیای میانه صادر می گردد.
شایان ذکر است تولید و فروش این محصول سومین فعالیت اصلی شرکت کشت و صنعت محسوب می شود.
مضافتی (Mozafati )
خرمای مضافتی را شاید بتوان یکی از خوش طعم ترین و دلچسب ترین انواع خرمای جهان دانست. به ویژه آن که این خرما بیشتر به صورت رطب مورد استفاده قرار می گیرد و کمتر کسی را میتوان یافت که پس از خوردن یک دانه از خرمای مضافتی احساس بسیار مطلوبی به او دست ندهد. این خرما که دارای رنگ مشکی جذابی می باشد رطوبتی بین 15% الی 35% بسته به زمان برداشت از درخت و محل کاشت آن دارد و اندازه دانه های آن معمولا بین 5/2 الی 5/4 سانتیمتر می باشد. موطن اصلی آن در ایران بم و جیرفت می باشد. مضافتی جیرفت یکی از بهترین انواع خرمای ایران از نظر بازار داخلی محسوب می شود. این محصول در شرکت کشت و صنعت جیرفت بصورت کاملا ارگانیک در سطحی حدود 16 هکتار نولید می شود، میانگین عملکرد این محصول در شرکت حدود 3 تن در هکتار است، که از لحاظ کیفی بعنوان یکی از ممتازترین نوع خرما تولید شده در کشور محسوب می گردد.
خرمای کلوته
خرمای کلوته یکی از خرماهای صادراتی استان کرمان می باشد این خرما از نوع تر که دارای خارک قرمز و همواره رطب و خرمای آن به رنگ سیاه می باشد. شباهت این گونه خرما با خرمای مضافتی به حدی می باشد به طوری که در بعضی از نقاط مردم قادر به تشخیص این دو گونه خرما نمی باشند. از بهترین مکان های کشت این میوه جیرفت کرمان است. خرمای کلوته معمولا دارای مصارف مختلفی است ولی از مهمترین مصارف آن تازه خوری می باشد. شرکت کشت و صنعت جیرفت یکی از تولیدکنندگان عمده این رقم خرما در سطح کشور می باشد. این شرکت با استفاده از دانش کارشناسان و بهره گیری از اصول علمی موفق به تولید این نوع خرما به صورت ارگانیک شده است. تولید این محصول بصورت ارگانیک موجبات افزایش کیفی خواص این محصول با ارزش غذایی بالا گردیده است. سطح زیر کشت این رقم حدود 122 هکتار می باشد و میزان تولید این رقم در شرکت حدود 5 تن می باشد.
خرمای مردارسنگ
این رقم دارای کیفیتی بسیار مطلوب می باشد. بطوری که از لحاظ خوشخوراکی بسیار مورد استقبال می گیرد. این رقم با توجه ویژگی ظاهری و طعم و رایحه مطلوب قابلیت صادرات فراوانی دارد. سطح زیر کشت این محصول در شرکت کشت و صنعت حدود نیم هکتار و با میانگین عملکرد 5 تن در هکتار است.